• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

09.04.2019.

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava građane i stručnu javnost da će se dana 12.04.2019. godine sa početkom u 11,00 časova u prostorijama Opštine Prnjavor (Bijela zgrada) održati javna rasprava na Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Centar“ (izmjena V).

08.04.2019.

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Opštinske uprave opštine Prnjavor obavještava poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Prnjavor da su u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2019. godini (“Službeni glasnik opštine Prnjavor”, broj 6/19) planirana novčana sredstva iz budžeta opštine za sljedeće vrste podsticaja:

08.04.2019.

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Opštinske uprave opštine Prnjavor obavještava poljoprivredne proizvođače (fizička i pravna lica) sa područja opštine Prnjavor da su u toku aktivnosti podjele zahtjeva za ostvarivanje prava na regres za dizel gorivo, po spiskovima dostavljenim od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

03.04.2019.

U prostorijama Opštinske uprave Prnjavor održan je "Dan otvorenih vrata za preduzetnike".
Ovaj put ugostili smo žene preduzetnice. Dan otvorenih vrata za preduzetnike održava se jednom kvartalno, a Opština Prnjavor je zvanično prva opština koja se odlučila na ovakav vid komunikacije sa preduzetnicima.

03.04.2019.

Javna rasprava o Nacrtu odluke o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim, uslužnim i drugim objekatima na području opštine Prnjavor održana je juče u Centru za kulturu. Raspravi su prisustvovali načelnik opštine, Darko Tomaš, predsjednik Skupštine, Željko Simić, načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove, Suzana Švraka sa saradnicima, te vlasnici ugostiteljskih, trgovinskih, zanatskih, uslužnih i drugih objekata, kao i zainteresovani građani.

Anketa 1

Da li ste upoznati sa strateškim pravcima razvoja opštine?

Anketa 2

Kakva je vaša ocjena opštinske politike prema investitorima u opštini Prnjavor?

Anketa 3

Da li ste upoznati sa izmjenama i dopunama regulacionog plana za poslovnu zonu Vijaka?

Anketa 4

Da li ste zadovoljni kvalitetom javno-privatnog dijaloga u opštini?