• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

23.02.2021.

Firma “Kruna produkt” doo iz Prnjavora, ovih dana je izvezla svoje proizvode na drugi kraj svijeta, tačnije u Australiju.

Riječ je o poslu koji je realizovan preko posrednika, koji je izvoznu šansu prepoznao u dogogodišnjem kvalitetu konditorskih proizvoda koji se prave u Prnjavoru. Najpoznatiji brend “Krune produkt” je minjon kocka, koja je odavno osvojila domaće tržište.

Firmom rukovodi Željka Marinković, koja nije krila zadovoljstvo što se kvalitet njenih proizvoda prepoznaje i na drugim kontinentima. “Nama je kvalitet najvažniji, pa tek onda kvantitet i drago nam je što posebno kada je u pitanju minjon kocka, naši kupci to prepoznaju, posebno na tržištu na kojem vlada ogromna konkurencija”, kaže Željka.

20.02.2021.

Rješenjem Osnovnog suda u Banjoj Luci, broj: F-1-99/20, od 28. decembra 2020. godine, u Registar udruženja kod Osnovnog suda u Banjoj Luci izvršen je upis osnivanja udruženja pod nazivom: Udruženje ugostitelja i hotelijera “Glaž” Prnjavor, te je isto steklo svojstvo pravnog lica. Sjedište Udruženja je u Prnjavoru, Ul. Svetog Save bb. Upis je izvršen 28. decembra 2020. godine, pod registarskim brojem: F-1-99/20.

19.02.2021.

Fabrika namještaja “Standard” iz Prnjavora, pravi je primjer kako se vodi briga o radnicima, te one najbolji redovno nagrade.

Oni su u protekloj godini organizovali nagradnu igru kako bi što više motivisale svoje radnike, a po posebnim parametrima najboljeg, Zorana Vranješa,  nagradili su sa automobilom, dok su ostali nagrađeni finansijski.

16.02.2021.

Načelnik opštine Prnjavor poziva sve privrednike i preduzetnike sa područja opštine Prnjavor na XII sjednicu Privrednog savjeta u proširenom sastavu. Sjednica će biti održana u petak, 19.02.2021. godine sa početkom u 13,00 časova, u prostorijama Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor.

15.02.2021.

Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske, u okviru projekta pod nazivom „Podizanje vrijednosti usluga u privatnom smještaju i seoskim domaćinstvima“, a koji je namijenjen pružaocima usluga izdavanja stanova, apartmana, soba, kuća i seoskih domaćinstava, moli sva fizička lica registrovana za pružanje usluga smještaja u opštini Prnjavor, da u cilju poboljšanja kvaliteta usluga i unapređenja načina poslovanja, popune anketu klikom na link ispod:

https://forms.gle/LjvHuiDEYenzKoK57

Anketa 1

Da li ste upoznati sa strateškim pravcima razvoja opštine?

Anketa 2

Kakva je vaša ocjena opštinske politike prema investitorima u opštini Prnjavor?

Anketa 3

Da li ste upoznati sa izmjenama i dopunama regulacionog plana za poslovnu zonu Vijaka?

Anketa 4

Da li ste zadovoljni kvalitetom javno-privatnog dijaloga u opštini?