• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

18.02.2024.

Zemljište na kojem se trenutno nalazi dio buvlje pijace u Prnjavoru uskoro bi trebalo da dobije sasvim novi izgled, kao i cijeli dio grada. Projektom je, naime, planirana rekonstrukcija i uređenje cijelog prostora.

15.02.2024.

Odsjek za razvoj Gradske uprave grada Prnjavora obavještava sve zainteresovane da je objavljen Javni poziv za istraživanje interesa za podršku u uvođenju inovacija u okviru projekta READy koji se finansira iz projekta EU4DigitalSME.

29.01.2024.

Odsjek za razvoj Gradske uprave Prnjavor obavještava sve zainteresovane da je otvoren Javni poziv za „ubrzanje“ SocialTech4EU, koji se finansira u okviru Programa jedinstvenog tržišta EU.

15.01.2024.

U Komunalnom preduzeću “Park” a.d. Prnjavor danas je i zvanično izvršena primopredaja ključeva dva nova kamiona, koja je obezbjedio Grad Prnjavor.

25.12.2024.

Odsjek za razvoj Gradske uprave Grada Prnjavor obavještava sve zainteresovane da je objavljen Javni konkurs za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u okviru Paketa budžetske podrške Evropske unije, za ublažavanje negativnih posljedica energetske krize i podsticanja energetske tranzicije u vidu bespovratne pomoći ranjivim domaćinstvima i privredi na Zapadnom Balkanu.

Anketa 1

Da li ste upoznati sa strateškim pravcima razvoja opštine?

Anketa 2

Kakva je vaša ocjena opštinske politike prema investitorima u opštini Prnjavor?

Anketa 3

Da li ste upoznati sa izmjenama i dopunama regulacionog plana za poslovnu zonu Vijaka?

Anketa 4

Da li ste zadovoljni kvalitetom javno-privatnog dijaloga u opštini?