• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

07.11.2018.

U okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”, raspisan je javni poziv za nezaposlene osobe u Prnjavoru za prijavu za učešće u besplatnoj obuci za zavarivanje MIG-MAG postupkom.

05.11.2018.

Kao dio planiranih aktivnosti u okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”, završena je obuka druge grupe od sedam nezaposlenih osoba iz Prnjavora za CNC (CNC)  operatere.

U grupi su bila tri devetnaestogodišnjaka, a posebno nam je drago što je obuku pohađala i jedna dama. Obuka je trajala 40 školskih časova, a izvodila se na Mašinskom fakultetu u Banjaluci. Učesnici obuke su veoma zadovoljni pruženom prilikom, kao i samim kvalitetom obuke.

19.10.2018.

U okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”, završena je obuka prve grupe od osam nezaposlenih osoba iz Prnjavora za CNC operatere. Obuka u trajanju od 40 školskih časova se izvodila na Mašinskom fakultetu u Banjaluci. Učesnici obuke su veoma zadovoljni pruženom prilikom, kao i samim kvalitetom obuke. Obuka nove grupe polaznika počinje u ponedjeljak, 22.10.2018.

11.10.2018.

U okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”, koji finansira Evropska unija, a implementira Međunarodna organizacija rada raspisan je poziv nezaposlenim licima u Prnjavoru za prijavu, za učešće u besplatnoj obuci za „CNC“ operatera (za drvopreradu i metalopreradu). Obuka je namijenjena nezaposlenim licima sa mjestom prebivališta na području opštine Prnjavor, sa evidencije aktivnih tražilaca posla JU Zavoda za zapošljavanje – Biro Prnjavor, starijim od 18 godina.

05.09.2018.

U okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”, kojeg provodi Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Prnjavor uz podršku Evropske unije, obučena su, a potom i zaposlena 3 komercijalista za prodaju mesnih proizvoda u MI Trivas iz Prnjavora. Oni će u narednom periodu iskoristiti stečena znanja i iskustva i raditi na širenju prodajne mreže MI Trivas.

Takođe, u okviru projekta počinje obuka dvojice zavarivača u preduzeću Topling. Zanimljivo je to što jedan od njih ima osamnaest godina, pa je on, do sada, najmlađi polaznik obuke za rad u industriji u okviru projekta “Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost”.