• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

U cilju što boljeg odgovaranja na potrebe preduzetnika koji posluju na teritoriji opštine Prnjavor, Opštinska uprava je predvidela “Dane otvorenih vrata” na osnovu posebne Odluke načelnika opštine. Dan otvorenih vrata doprinosi uspostavljanju dodatnog vida komunikacije između lokalnih vlasti i  privrednika i posredovanje u kontaktima privrednika sa predstavnicima drugih institucija na lokalnom nivou i višim nivoima vlasti, relevantnih za poslovanje privrednih subjekata, unapređenje konkurentnosti MSP i preduzetnika, rješavanje njihovih problema i otklanjanje administrativnih i drugih prepreka za njihovo poslovanje.

13.08.2018.

U okviru implementacije projekta „LocalInterAct mreža“ u Laktašima je održana zajednička radionica „Kvalitativna analiza i istraživanja“ na kojoj su prisustvovali razvojni timovi opštine Derventa, Prnjavor i Laktaši. Predstavnici opština su pripremili kvalitativnu analizu konkurentosti ključnih izvoznih sektora i podsektora primjenom Porterovog dijamanta i analize lanca vrijednosti.

20.07.2018.

Opštinska uprava opštine Prnjavor obavještava poslodavce sa područja opštine da je, na osnovu odluke načelnika, produžen rok za Javni poziv za korišćenje sredstava podsticaja za zapošljavanje socijalno ranjivih kategorija u privredi.

09.07.2018.

Četvrta sjednica Privrednog savjeta opštine Prnjavor u proširenom sastavu održana je danas u prostorijama prnjavorskog Centra za kulturu.

21.06.2018.

Agencija za razvoj preduzeća EDA objavila je javni poziv za izražavanje interesa za poslovne subjekteu Prnjavoru za obuku nove radne snage, u okviru projekta „Partnerstvo za kvalitetna radna mjesta i konkurentnost“. Javni poziv je objavljen 21. juna 2018. godine, sa rokom za podnošenje prijava do 10. avgusta 2018. godine godine.