• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

20.07.2018.

Opštinska uprava opštine Prnjavor obavještava poslodavce sa područja opštine da je, na osnovu odluke načelnika, produžen rok za Javni poziv za korišćenje sredstava podsticaja za zapošljavanje socijalno ranjivih kategorija u privredi.

17Projekat dodjele podsticaja se finansira iz sredstava Opštine Prnjavor i Projekta ekološkog i ekonomskog upravljanja (MEG), kojeg podržava i finansira Vlada Švajcarske, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH). Podsticaji će biti dodjeljeni za zapošljavanje lica iz kategorija djece poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i civilnih invalida.

Detalje Javnog poziva svi zainteresovani poslodavci mogu pročitati na zvaničnoj internet stranici Opštine Prnjavor, u dijelu javni pozivi/konkursi, na oglasnim tablama opštine, ili se informisati na broj telefona 051/663-740, lokal 232 i 122, odnosno, putem meila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Poziv ostaje otvoren još 20 dana, zaključno sa 08.08.2018. godine.

Projekat opštinskog, ekološkog i ekonomskog upravljanja (MEG) pokrenut je 2016. godine od strane Vlade Švajcarske. Projekat je dio Programa saradnje Švajcarske u Bosni i Hercegovini, u oblasti Lokalne uprave i opštinskih usluga, a realizovan je od strane Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH). Više o projektu MEG možete pročitati (dokument 1.Projekat MEG)

Izvor: Internet prezentacija opštine Prnjavor